fbpx

INFAQ KASIH 2021

“SEDEKAH DENGAN SEKOTAK MAKANAN”

Kempen akan berakhir

DONATE NOW

“Staf kata hari nie Tok Makan Nasi Ayam Penyet Orang Kaya…Sedap! Allah,Rasa Sebak!

“ Terima Kasih anak anak memang suka sangat makanan ni “ 

SALURKAN SOKONGAN ANDA, KAMI TOLONG URUSKAN!

Sayu hati bila dapat ziarah,meluangkan masa bersama warga tua dan anak-anak yatim di rumah jagaan pada jumaat lalu.Kami bawa sedikit sumbangan hasil dari hamba Allah untuk mereka.Rasa bahagia dan gembira bila kami dapat berkongsi dan berbagi makanan.

 

Alhamdulillah setiap minggu kami mendapat respon yang baik dari badan kebajikan dan golongan terjejas akibat pandemik COVID-19 atas sumbangan ini rata-rata amat memerlukan.Setiap bulan dari 2019  lebih 30,000 pek makanan melalui program ini diagihkan dan diedarkan untuk penerima.

 

Kami sangat-sangat mengalukan Syarikat atau Organisasi serta Individu yang berminat untuk turut serta menyertai program ini malah orang ramai boleh menyumbangkan ke tabung disediakan di semua cawangan PenyetPenyet.Com diseluruh Malaysia.

 

Sumbangan anda bakal mengisi perut kosong mereka dengan kegembiraan kerana sebaik-baik amalan dalam Islam adalah memberi makan kepada orang yang kita kenal serta orang yang kita tidak kenali.” (HR Bukhari dan Muslim)

Silakan klik pada pautan “Donate Now” atau ke akaun RESEPI ARENA SDN BHD untuk berkongsi rasa kasih dan simpati kita buat mereka. Bismillah, Semoga Allah Redha.

+ MAYBANK : 5541 3800 3234
Ref: Infaq Kasih

Maklumat Perhubungan:
Tn. Khairi: 011 6171 6232

Email : info@penyetpenyet.com

Kami berdoa semoga setiap pax yang anda (dermawan yang budiman) kongsikan akan diterima Allah dan menjadi amal jariah yang berpanjangan, Amin. Sama-sama kita berdoa semoga Allah membuka pintu hati rakyat Malaysia agar sentiasa bermurah hati untuk

#Rezeki Penyet

Amin Ya Rabb.