“DENGAN SEKOTAK MAKANAN KITA DAPAT MENGGEMBIRAKAN MEREKA”

Ramai diantara mereka perlukan perhatian dari kita, kami dari PenyetPenyet.com ingin mengajak anda semua untuk salurkan sumbangan dengan sekotak makanan kepada mereka, dengan sedikit perhatian dari kita insyaAllah mampu memberi semangat dan menggembirakan mereka semua.

KAMI JUGA MEMUDAHKAN ANDA MEMBERI INFAQ SECARA BULANAN

“KAMI MEMUDAHKAN ANDA MEMBERI INFAQ SECARA BULANAN  “

FADHILAT INFAQ

Tidak hanya berpahala, memberi makan bahkan dipuji oleh Nabi SAW, “Sesungguhnya orang terbaik di antara kalian adalah orang yang memberi makan.” (HR. Thabrani).

Seorang laki-laki bertanya kepada Nabi SAW, “Perbuatan apa yang terbaik di dalam Islam?” Nabi SAW menjawab, “Kamu memberi makan kepada orang lain.” (HR. Bukhari dan Muslim).

Infaq secara bulanan akan disalurkan terus kepada penerima  diantaranya Rumah Orang Tua, Asnaf, Masjid, Madrasah Pusat Tahfiz, Gelandangan dan Pusat Kebajikan Anak-anak Yatim.

PUSAT-PUSAT KEBAJIKAN YANG KAMI SALURKAN

DIANTARA PUSAT-PUSAT KEBAJIKAN YANG KAMI SALURKAN SUMBANGAN ANDA

Kami sangat mengalukan Syarikat atau Organisasi serta Individu yang berminat untuk turut serta menyertai program ini malah orang ramai boleh menyumbangkan ke tabung disediakan di semua cawangan PenyetPenyet.Com diseluruh Malaysia.