fbpx

" DENGAN SEKOTAK MAKANAN KITA DAPAT MEMBANTU MEREKA "

Seorang laki-laki bertanya kepada Nabi SAW, “Perbuatan apa yang terbaik di dalam Islam?” Nabi SAW menjawab, “Kamu memberi makan kepada orang lain.” (HR. Bukhari dan Muslim).
Pembayaran Sumbangan Menggunakan Gerbang Pembayaran senangPay (Simplepay Gateway Sdn Bhd). Dengan Menyumbang Anda Bersetuju Dengan Terma & Syarat Yang Ditetapkan.

" KAMI MEMUDAHKAN ANDA MEMBERI INFAQ SECARA BULANAN  "

FADHILAT INFAQ

Tidak hanya berpahala, memberi makan bahkan dipuji oleh Nabi SAW, “Sesungguhnya orang terbaik di antara kalian adalah orang yang memberi makan.” (HR. Thabrani). Seorang laki-laki bertanya kepada Nabi SAW, “Perbuatan apa yang terbaik di dalam Islam?” Nabi SAW menjawab, “Kamu memberi makan kepada orang lain.” (HR. Bukhari dan Muslim). Infaq secara bulanan akan disalurkan terus kepada penerima  diantaranya Rumah Orang Tua, Asnaf, Masjid, Madrasah Pusat Tahfiz, Gelandangan dan Pusat Kebajikan Anak-anak Yatim.

DIANTARA PUSAT-PUSAT KEBAJIKAN YANG KAMI SALURKAN SUMBANGAN ANDA

" DALAM REZEKI KITA ADA REZEKI MEREKA  "

Kami sangat mengalukan Syarikat atau Organisasi serta Individu yang berminat untuk turut serta menyertai program ini malah orang ramai boleh menyumbangkan ke tabung disediakan di semua cawangan PenyetPenyet.Com diseluruh Malaysia.